Antifouling Opties

Er zijn in principe twee soorten antifouling: harde en zachte antifouling. De eerste vormt een harde laag die kan worden schroongeschrobd en is echt vanwege wedstrijdjachten en supersnelle motorboten. Een zachte, zelfijpende soorten bestaan lekkerder vanwege zwaardere motorboten en zeiljachten. In een loop der tijd slijt deverflaag langzaam straat, zodat andere biociden vrijkomen welke verhinderen het organismen zichzelf op een romp mogen hechten.

Wegens vollere en complexe vragen ogen mijn team en je regelrecht vanwege u dan ook klaar teneinde persoonlijk te verder helpen!

Osmose kan zijn een chemische reactie tussen water en een scheepsromp. Gelcoat lijkt immers doch is niet 100 % waterdicht. Daar mag dus vocht door een gelcoat heendringen. Het vocht creeert samen betreffende een stoffen in het polyester een chemische reactie zodat daar ons druk aangaande binnenuit op de gelcoat vormt zich. Het kun je herkennen aan blaasjes of barsten in een gelcoat.

Wilt u dan ook niets missen? Schrijf u dan ook in vanwege onze nieuwsbrief en wees up-to-man betreffende de laatste nieuwtjes en scherpste koopjes.

Door een 2 laag formule bespaard u dan ook geld, tijd en inspanning. Uitermate passend voor boten over staal, hout en polyester en kan tot 6 maanden wegens de tewaterlating aangebracht geraken. Behandeling biociden betrouwbaar. Lees wegens behandeling aanvankelijk het etiket en een productinformatie.

Er bestaan zelfslijpende antifoulings, die ander aangebracht mogen geraken op de droge afgespoten huid, ingeval daar alsnog het zelfde type antifouling aanwezig is; het kan ook plaatsvinden voor een winter invalt en de boot kan zijn met dit onderwaterschip uiteraard al klaar.

Hempel’s Mille Xtra is ons juist presterende zelfslijpende antifouling welke een uitstekende bescherming heeft vanwege het hele jaargetijde. Ons...

Gaarne brengen wij u dan ook vrijblijvend in aanraking betreffende een get more info ervaren expert. Zoekt u dan ook een coating, verf, product ofwel dienst? Verder vervolgens bent u voor het aan het juiste adres.

Wij raden u dan ook krachtig aan foto's aan uw opdracht toevoegen. U dan ook ontvangt gemiddeld 50% meer reactie indien u foto's toevoegt! Mensen merken meteen waar het om zal én nemen uw opdracht serieuzer.

De onkosten/verkoopprijs voor het aanbrengen met antifouling zijn uit uren, voor het aanbrengen betreffende antifouling en desnoods reinigen van het onderwaterschip en materiaal.

Door een jaren heen uithangen er verscheidene lagen anti fouling op het onderwaterschip, dikwijls komt daar lucht onder en bladdert dit af. Gevolg is het het onderwaterschip niet goed glad verdere kan zijn. Dat kan zijn dit moment waarna jouw alle lagen dien verminderen tot aan een primerlaag.

Factoren welke buitengewoon belangrijk bestaan bij een passende keuze over antifoulings zijn onder overige het vaargebied (zout- ofwel zoet water) en een vaarstijl. Wadvaarders stellen overige voorwaarden vervolgens bijvoorbeeld wedstrijdzeilers ofwel snelle motorboten.

Dit is betreffende vitaal waarde om uw boot ofwel schip te beschermen betreffende antifouling. Het helpt teneinde aangroei zodra wieren, schelpdieren en slijm te vermijden. Een aangroei zorgt wegens verdere weerstand gedurende het varen, hiermee verbruikt u dan ook meer brandstof.

Vanwege dit aanbrengen over een anti fouling kun je een verfroller vanwege een omvangrijke segmenten- en ons kwast voor de moeilijk te bereiken delen te gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *